Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hodnocení podzimu

 

Hodnocení podzimní části sezony 2012-13 krajské soutěže KP1.
 
            Mužstvo LOKO Č.Lípa "B" zahájilo podzimní část krajské soutěže KP1 v téměř plné sestavě a vcelku úspěšně zvládlo úvodní zápasy a to i přes skutečnost, že se všechny konaly z důvodu rozestavěné haly na půdě soupeřů. Občasné výpadky hráčů základní sestavy velmi dobře nahrazovala střídavým startem Klára Špačková a místy i náš mladý odchovanec Václav Gabriel ml. Ten překvapil zejména při zápase v Turnově, kdy se svými 2 body zasloužil o poměrně nečekanou remízu. Na dobrých výsledcích mužstva měl velký podíl zejména Jiří Reichl, jenž přes svůj zralý věk plní v mužstvu místo jedničky. Významným podílem se o úspěšný začátek zasloužil i nepravidelně startující, za to však pravidelně bodující Vladimír Milata. Jim pak se střídavými úspěchy sekundovali František Bříza a Petr Jaderný.
Po zmíněných úspěšných začátcích v letošní sezoně prezentovanými zejména vítězstvími v Doksech , Liberci (F) Bratříkově a již zmiňované remíze v Turnově přišly i jak to tak ve sportu bývá neúspěchy v zápasech s Libercem (E), Jablonném v P., Jabloncem n J. a Tanvaldem.
Na neúspěchu v závěru se do značné míry podepsala skutečnost, že jsme nebyli vždy schopni postavit nejsilnější sestavu, ať už z důvodů zdravotních, či časové zaneprázdněnosti hráčů. Tím jsme se z původního lepšího středu tabulky dostali postupně až na 10. místo, kde jsme podzimní část sezony zakončili.
A tak nezbývá než se pokusit vylepšit současný výsledek v jarní části soutěže, kdy výhodou by měla být již i dokončená rekonstrukce haly,  jež nám umožní se zase naplno věnovat nejen zápasům, ale i potřebnému tréninku.
Nebude to úplně jednoduché vzhledem k tomu, že v letošní sezoně je soutěž KP1 velmi vyrovnaná. Nicméně sportujeme pro radost z pohybu a pokud se podaří naplňovat lépe sestavy do jednotlivých zápasů, je předpoklad, že se do konce sezony přeci jen o nějakou tu příčku výš posuneme.
 
Sportu zdar ...