Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rekonstrukce

Sen všech generací hráčů a hráček stolního tenisu v Českolipské Lokomotivě  se již  plní

 
   V srpnu začala generální oprava kulturního domu bývalé Žosky , který využívali stolní tenisté více než 50 let jako svou hernu.
   Ti starší si pamatují největší úspěchy hráčů Lokomotivy ve 3. a 2. lize a úspěch největší – jeden rok v lize. Odchovanci Lokomotivy Jiří a Radek Reichlovi, Zbyněk Mrha a František Just spolu s Jiřím Třesohlavým a Stanislavem Barešem, to je sestava, která Českou Lípu reprezentovala po celém Československu.
   Utkání v Košicích, Malackách i Bratislavě, Ostravě, Praze, Vlašimi a v dalších městech byla pro hráče setkáváním se špičkovými hráči z celé naší republiky.
To je již minulost a teď do současnosti.
Při vyhlašování nejlepších sportovců našeho okresu v roce 2010 jsem od moderátora dostal otázku , zda mám ještě nějaký sen po 50ti letech hraní stolního tenisu v Lokomotivě. Odpověděl jsem: „ Ano, mým snem je důstojná herna pro hráče a hráčky Lokomotivy “.
A již je to tady. Sen se pomalu plní.
Díky p. Procházkovi – předsedovi Lokomotivy, ing. Milatovi – předsedovi oddílu stolního tenisu, firmě Gedos a dalším dodavatelům se můžeme těšit na krásně opravenou hernu.
 
 
 
František Just